Известие

Collapse
No announcement yet.

Изчезна ми ключът

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
    Начи аз сега не разбрах ... може ли да се направи старият ключ да не деиства ?
    Казах ти да се обадиш на Бобо,той може да ти отговори
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Казах ти да се обадиш на Бобо,той може да ти отговори
      OK

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Колега ако имаш някой познат с Виза адаптор на визата имаше някаква функция за коригиране на имобилайзера.
        Alfa Romeo 1.9 JTD

Comment

По принцип с кафявия ключ може да се трият стари и записват нови ключове.Някъде имаше описание как става но не помня къде...

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
            По принцип с кафявия ключ може да се трият стари и записват нови ключове.Някъде имаше описание как става но не помня къде...
            Ако ми намериш описанието и стане имаш един ДЖАК от мен

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

диооо

колеги и аз си изгубих червения клуч и се пак мога ли да карам с грозния кафяж клуч и каккво преч-(последствия) карал сам преди с него но ако карам за по далго не знам какво ще стане
              ALFA ROMEO-145, 1.4 -16V T.S-97g

Comment

Може да караш, но ако го загубиш става доста лошо положението

Comment

Цитат:
                  Първоначално публикувано от 455115
                  Колега ако имаш мастер ключа или код картата може да изтриеш изгубения ключ

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                  Има неква карта с код а мастер ключ кво имаш в предвид?
                  С много малко изключения всички 145/146 са с имобилайзер Alfa Code 1, който включва комплект от три ключа и кодкарта. http://clubalfaromeo.com/?Section=7&Entry=11

Comment

Аз имам 2 червени,2 кафяви и 1 червен като тоя за паленето,ама само отключва вратите и 2 код карти Някой ако ми каже тоя третия червен за к'во ми е ...
                    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
                    X